♥..MéanqirL..♥ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 112 Kayıt tarihi : 17/05/09 Yaş : 30 Nerden : ::: qeLdik nereYe qidiYoruz..
| Konu: Alexander Rybak Fairytale Çarş. Mayıs 20, 2009 3:31 pm | |
| Alexander Rybak Fairytale
Years ago when I was younger I kinda liked a girl I knew She was mine and we were sweethearts That was then but then it’s true Chorus I’m in love with a fairytale even though it hurts ‘Cause I don’t care if I loose my mind I’m already cursed Every day we start a fighting Every night we fell in love No one else could make me sadder But no one else could lift me high above I don’t know what I was doing When suddenly we fell apart Now a days I cannot find her But when I do we’ll get a brand new start Chorus I’m in love with a fairytale even though it hurts ‘Cause I don’t care if I loose my mind I’m already cursed She’s a fairytale yeah even though it hurts ‘Cause I don’t care if I loose my mind I’m already cursed
--------
Norveç'in Eurovisiondaki şarkısıydı...
ALINTIDIR. | |
|
ExceLLentdaNce Administratör
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 15/05/09 Yaş : 28 Nerden : İzmir
| Konu: =) Çarş. Mayıs 20, 2009 3:57 pm | |
| Ben zaten Alexander Rybak i biLiyoRdum.Hatta funıydım =].İyiKide birinci oLdu.Ama Hadise'de başaRILıyordı ;] | |
|
♥..MéanqirL..♥ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 112 Kayıt tarihi : 17/05/09 Yaş : 30 Nerden : ::: qeLdik nereYe qidiYoruz..
| Konu: Geri: Alexander Rybak Fairytale Çarş. Mayıs 20, 2009 4:26 pm | |
| Evet,aynen...Çok sempatik bir çocuk.Bizim şarkımız da iyiydi ama Eurovision gecesi Hadisenin performansı düşüktü...Bu hastalığından da kaynakLanıyordur tabii ki :] | |
|
ExceLLentdaNce Administratör
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 15/05/09 Yaş : 28 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Alexander Rybak Fairytale Çarş. Mayıs 20, 2009 5:09 pm | |
| - ♥..MéanqirL..♥ demiş ki:
- Evet,aynen...Çok sempatik bir çocuk.Bizim şarkımız da iyiydi ama Eurovision gecesi Hadisenin performansı düşüktü...Bu hastalığından da kaynakLanıyordur tabii ki :]
HayıR kesinLikLe katıLmıyoum bu Konuya işte.Çünkü Hadisenin sesinin kötü çıKMası "reji ve heyecandan baKın aşağıdaKi LinKe faRKı anLaRsınız =]
http://www.izlesene.com/video/muzik-esc-2009-hadise-dum-tek-tek-2prova/907801
Prétty GöKçé | |
|
♥..MéanqirL..♥ Aktif Üye
| Konu: Geri: Alexander Rybak Fairytale Çarş. Mayıs 20, 2009 5:27 pm | |
| Canım benim,Eurovisiondan birkaç gün önce HaberLerde hadisenin yoğun stres ve baskıdan dolayı hasta olduğu söylenmişti.Ayrıca yüzünde de leke çıkmıştı :] Kendisi de söylemişti... Tabii heyecan&ses sistemi ile de alakası var ama bu da etkili | |
|