ExceLLentdaNce Administratör
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 15/05/09 Yaş : 28 Nerden : İzmir
| Konu: İşte YaRışma GeLiyooR..! Çarş. Mayıs 20, 2009 5:58 pm | |
| İLk yaRışma beNden (ßaşKa KimdeN oLcaK saNKi xD) !!Yeni biR yaRışma düzenLiyoRum.YaRışmaNıN adı "En qüzeL {avataR-imza-taßLo-baNNeR} yarışması" !!Bu saydıKLaRım "TaKım oLaRaK" yapıLacaK.YaRışmaya katıLanLaR ismini yazdıRsınLaR.
KatıLanLaR; 1)-MeanqirL 2)- 3) ...
ÖdüLLeRimiz ise; 1.ye "1 HaftaLık Co-AdminLiK" 2.ye "1 HaftaLık SüpeR ModLuK" 3.ye "1 HaftaLık ModLuK"
KatıLımLaRınızı beKLiyoRum.
NOT:YaRışma anKet iLe beLirLeneceK.Yani Eurovision'daKi gibi "%50 HaLk oyLaması,%50 Jüri =].Ama Kimse Kendine oy veremez.VerenLeRi görebiLiyoRum.Yarışmadan disKaLifiye oLuRsunuz.AyRıca jüRi ben değiLim,abLam =] (Öz abLa değiL,kuzenim ama abLam gibi =])
Prétty GöKçé
En son Prétty GöKçé tarafından Çarş. Mayıs 20, 2009 6:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
♥..MéanqirL..♥ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 112 Kayıt tarihi : 17/05/09 Yaş : 30 Nerden : ::: qeLdik nereYe qidiYoruz..
| Konu: Geri: İşte YaRışma GeLiyooR..! Çarş. Mayıs 20, 2009 6:01 pm | |
| Ben katılıyorum canım.Birazdan koyarım avatar&imza ve bannerı.Bu arada istediğimiz ünlüLer olabiliyor dimi?Banner'ın üzerine de istediğimizi yazabiliriz öyle değil mi? | |
|
ExceLLentdaNce Administratör
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 15/05/09 Yaş : 28 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: İşte YaRışma GeLiyooR..! Çarş. Mayıs 20, 2009 6:16 pm | |
| - ♥..MéanqirL..♥ demiş ki:
- Ben katılıyorum canım.Birazdan koyarım avatar&imza ve bannerı.Bu arada istediğimiz ünlüLer olabiliyor dimi?Banner'ın üzerine de istediğimizi yazabiliriz öyle değil mi?
ELbette istediğimiz ünLüLeR oLabiLiR.
Prétty GöKçé | |
|
♥..MéanqirL..♥ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 112 Kayıt tarihi : 17/05/09 Yaş : 30 Nerden : ::: qeLdik nereYe qidiYoruz..
| Konu: Geri: İşte YaRışma GeLiyooR..! Çarş. Mayıs 20, 2009 6:19 pm | |
| Tamam o zaman...HazırLadım hepsini... Avatarım: İmzam: Bannerım: TabLom: ÜnLü:SeLena Gomez. Hepsi tamamen benim yapımımdır...TeşekkürLer :]] | |
|
|Psiko| Özel Üye
| Konu: Geri: İşte YaRışma GeLiyooR..! Paz Ağus. 02, 2009 3:24 pm | |
| Bende katılmak isterim Hepside Photofiltre Yapımıdır! Başarılar!.. Avatar: İmza: Banner: Tablo: | |
|