My Dréam WorLd
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

My Dréam WorLd

HayaLimizdéKi Dünya

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

akıl hastanesi

YazarMesaj
milih
Yeni Üye

milih

akıl hastanesi Empty
MesajKonu: akıl hastanesi   akıl hastanesi Icon_minitimeSalı Tem. 28, 2009 9:38 pm

birgun bir müfettiş akıL hastanesini geziyormuş gorevliye bana 2 adam getirin ii bakıyormusun die test edicem demiş gorevli:
tmm efendim siz şoyle gidin 2.kata cıkın koridorun sonunda bir merdeven olucak oradan cıkın asansore bnip 4.kata gidin en son odaya girin bende geliyom demiş:

gorevli 2 adam bulup gelmiş odaya
odada bir küvet bir tahta kaşık birde kova duruyormuş gorevli deli 2 adımı koltuga oturdurmuş ve müfettişin karşınısa emrederin efendim demiş adam küveti su ile doldurmuş müfettişde yeterli demiş once sagdaki geL bakam nasıL boşaltırsın bunu die sormuş:

adam cok koLay tabii tahta kaşık ile en az 1 gunde boşalır demişş

müfettiş sinirlenmiş diger adama sormadan sende akıl yokmu kova ile demiş gorevli hayır efendim demiş ve soldaki adam efendim küvetin tıpası oldugu için tıpasını kaldırırız vede su boşarırı demiş müfettiş şaşmış nerden buLddun cevapı demiş adam ise az once bu suyu ben boşaltıp doldurmuştumda
bounce
http://www.milih.blogcu.com

akıl hastanesi
1 sayfadaki 1 sayfası