My Dréam WorLd
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

My Dréam WorLd

HayaLimizdéKi Dünya

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

sizce nedir ki?

3 posters
YazarMesaj
milih
Yeni Üye

milih

sizce nedir ki? Empty
MesajKonu: sizce nedir ki?   sizce nedir ki? Icon_minitimeSalı Tem. 28, 2009 9:46 pm

koyunlar keçileri otladıyormuş adam sormuş koyuna:

hayvanlarda otluyor artikkk yurumuş adam saga sola duz gitmiş depe cıkmış 2 koridor 5 sokak 13 mahalle gezmiş ve evine varmış yemegini yeyip uyuya kalımış tevevizyonda bir adam eevet evett işte yeni film koyunlarrrrrr keçilerrrrrrrrr ve dost hayvanlarda deyip sıslanıyormuş adam cıglık atarak uyanmış meger hepsi rıyamış ruyada bile koyunlar vrs oyyy neler olur diyormuş kendine bahçeye inmiş mendil almış uykusu gelmesin die halkay cekmiş horon tepmış sarkı soylemiş kaval calmış "mıy mız" soylenmiş ama uyuya kalımış uyanmış 1.2 saat sonra 12 bardak tuzlu ayran içmiş kah ve yutumlamış ama anlamış keçileri kaçırmış dunku yere gidip oyyyy tas yagıcak kafamıza artikk koyunlarda keçileri hopladıyorsaa bende keçileri kaçırıyomm
sizce nedir ki? yoksa kafayı mı yiyorum..

Question
http://www.milih.blogcu.com
|Psiko|
Özel Üye

sizce nedir ki? Empty
MesajKonu: Geri: sizce nedir ki?   sizce nedir ki? Icon_minitimePaz Ağus. 02, 2009 3:57 pm

Arrow Eğer Türkçe'ni doğru kullansaydın ne yazdığını daha iyi anlardım hiç bişiy anlamadım
ExceLLentdaNce
Administratör

ExceLLentdaNce

sizce nedir ki? Empty
MesajKonu: =)   sizce nedir ki? Icon_minitimePaz Ağus. 02, 2009 7:28 pm

Lütfen arKadaşLar..Birbirirmizi kırmadan söyLeyeLim düşünceLerimizi.
ÖnceLikLe bu fıKrayı anLamadım ama birkaç böLümünü nete yazınca çıkıyor.Oradan okuyabiLirsiniz.Ben çoK güLdüm fıkraya..PayLaşım için yinede teşeKKürLer
(Umarım Kimse dedikLerimiz hakkında kırıLmaz =) aksi taktirde çoK üzüLeceğim )
http://mydreamworld.forummum.com

sizce nedir ki?
1 sayfadaki 1 sayfası