My Dréam WorLd
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

My Dréam WorLd

HayaLimizdéKi Dünya

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Öğretmenim YanLış anLıyor x(

4 posters
YazarMesaj
|-PeLin-|
Yeni Üye

|-PeLin-|

Öğretmenim YanLış anLıyor x( Empty
MesajKonu: Öğretmenim YanLış anLıyor x(   Öğretmenim YanLış anLıyor x( Icon_minitimePtsi Mayıs 18, 2009 6:14 pm

biLdiğiniz gibi teknoLoji ve tasarım diye bir ders var. Bizim öğretmenımız şırnaktan yenı atanan bir öğretmen ve haLiyLe herkes yeni öğretmenin gözüne girmek istiyor. Bende öğretmenin tam karşısındaki sıraya oturdum. Yanımdaki arkadaşLarım konuşuyor ama öğretmenin tam karşısında oLduğum için öğretmen hep beni konuşuyor biLiyor. Kimsede yerini değiştirmiyor sizce ne yapmaLıyım arkadaşLar x( Yardım edin x(
ExceLLentdaNce
Administratör

ExceLLentdaNce

MesajKonu: =] CeVaP   Öğretmenim YanLış anLıyor x( Icon_minitimeSalı Mayıs 19, 2009 11:18 am

flower Evet.YaRdım peRiniz göReve hazır. flower

ÖnceLikLe PeLin'cim,öğRetmeninin gözüNe giRmeK istiyoRmuşsun,ve öğRetmenin "TeKnoLoji ve TasaRım" öğRetmeNiymiş.AsLında KeNdiN de çözüm yoLLaRı çoK rahat buLabiLiRdin..En azıNdaN sadece gözüNe giRmeK için..

BiRinci çözüm yoLumuz yeNi pRojeLeR üReteReK öğRetmeNiNe sunum yaP.İmKanın ne KadaRına yeteRse tabii..(ÖrN:Power Point yoLuyLa pRojeNi tanıtabiLiRsin,kağıDa çizim yapıp anLatabiLiRsin vs.)

GeLeLim iKinci çözüm yoLuna..ÖnceLiKLe öğRetmeninin boş oLduğu biR zaman yaNıNa git onun zevKLerini,doğum taRihiNi,neLeRden hoşLandığını öğRen..Muhabbet koyuLaşınca doLayLı yoLdan "senin değiL,aRKadaşLaRının deRste Konuştuğunu" oNa aNLaT.(ÖrN:ÖğRetmeNim bizim gRupTa çoK KonuŞanLaR vaR.Ama ben sizin önünüzde otuRduğum için hep beNi göRüyoRsunuz..)

3.YoL da oNa KüçüK süRpRizLeR yap.(ÖrN:DoLma kaLem aL,defter aL.. vs.)

UmaRım yaRdımcı oLabiLmişimdiR.GeLişmeLeRden habeRdaR et canım =]

Prétty GöKçé
http://mydreamworld.forummum.com
♥..MéanqirL..♥
Aktif Üye

♥..MéanqirL..♥

MesajKonu: Geri: Öğretmenim YanLış anLıyor x(   Öğretmenim YanLış anLıyor x( Icon_minitimeSalı Mayıs 19, 2009 11:20 am

Hmm...Gerçekten de Gökçe'nin söyledikleri işe yarayabilir... :]
http://www.meanqirl.blogcu.com
●_∂ємєтяι¢ια_●
Gelişmiş Üye

●_∂ємєтяι¢ια_●

MesajKonu: Geri: Öğretmenim YanLış anLıyor x(   Öğretmenim YanLış anLıyor x( Icon_minitimeSalı Mayıs 19, 2009 7:04 pm

Adminimizin söyLedikLeri işe yarayabiLir.

OLmazsa bir de arkadaşLarınLa konuşmayı dene. Smile

Öğretmenim YanLış anLıyor x(
1 sayfadaki 1 sayfası